sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

Lähde mukaan, kurkista Kiinaan!

Tänään (23.8.) suomalaiset urheilijat ovat kunnostautuneet jo moukarinheitossa Pekingin MM-kisoissa ja herra Bolt on edelleen maapallon nopein mies.Kiina vyöryy ainakin urheilun ystävien digitaalisiin laitteisiin juuri nyt.Kiina on ollut esillä Helsingin juhlaviikoilla tanssien ja Helsingin taiteiden yössä ainakin eksoottisin keittiötuottein. Tarjolla on ollut mm. hyönteisten maistelua.



Jos kiinnostut Kiinasta, lähde mukaan kolmen viikon matkallemme. Kurkista Kiinaan meidän silmien, korvien ja elämyksien kautta.

Matkasimme maata ristiin rastiin.


Kiinassa todella ihmiset harjaannuttavat itseään kulkemalla puistoissa tai jopa kadulla selkä edellä eli takaperin. Koska Kiinan sensuuri esti blogini julkaisun tuoreeltaan matkan varrelta, joudun julkaisemaan sen nyt "takaperin".

Lukuohjeet: kun avaat blogin, valitse oikean puolen päivämääräpalkista päivämäärän kohdalta. Kirjoituksia on julkaistu 5.7.2015 - 23.8.2015 välisenä aikana siis edellisen Kiinan blogini päivämäärien alla.

Kun klikkaat päivää, aukeaa sinä päivänä julkaistu monen päivän teksi.

Pitää aloittaa auenneen teksti- ja kuvapalkin pohjalta eli kelattava takaperin sen päivän julkaisun pohjalle ja edettävä sieltä ylöspäin aina tarina kerrallaan. Yksi tarina alkaa yleensä otsikolla jonka edessä on oranssi neliö, jonka sisällä on pieni nuoli.

Takaperin kävely ei ole ihan helppoa ja tämä takaperin lukeminenkaan ei ole ainakaan minulle heti sujuvaa. Kannattaa kokeilla, uskon, että harjoitus vireyttää aivoja.

Matkalta palattua arvostaa kotomaan asioita. Ovat Suomenkin auringonlaskut niitä maailman kauneimpia.